Doprava zdarma pro objednávky nad 1500 Kč pro ČR a nad 2000 Kč pro SR

Peshtemal - ideální plážový ručník

Chystáte se po dlouhých zimních měsících na dovolenou k moři a řešíte co a jak si zabalit?

Patříte k těm, co si pro všechny případy zabalí půlku skříně s oblečením, několik párů bot, veškerou kosmetiku a léky na všechny možné případy? V tomto případě určitě oceníte jakékoli tipy a vychytávky, jak odlehčit vaše zavazadla.

Protože rádi cestujeme za teplem k moři, je pro nás zásadní mít u sebe, mimo jiné, také kvalitní bavlněný ručník. Ano, i takto jednoduchá věc, jako je ručník dokáže zjednodušit a zpříjemnit dovolenou.

O mnohostranném využití Peshtemalu jsme se na blogu již zmiňovali, dnes bychom se ale chtěli zaměřit na využití, díky kterému je oblíbený v Austrálii, Španělsku nebo v USA: Plážový ručník.

 

Plaz rucnik blog  (Custom)

 

Pojďme se podívat na to, čím nás Peshtemal upoutal:

JE SKLADNÝ: Jako první, co nás upoutalo bylo, jak moc, respektive málo prostoru tento ručník zabere. Ručník srolovaný do ruličky se vlezl do půllitrové lahve na vodu, což oproti klasickým ručníkům, které zaberou pomalu půlku plážové tašky, je bezesporu velká výhoda! Takže namísto huňatého ručníku jsme si zabalili náš oblíbený Peshtemal a zbylé místo jsme využili na plážové hry pro děti.

 

RYCHLE SCHNE: Peshtemal je typický svou tenkou strukturou látky. Díky této struktuře je nejen skladný, ale také, a především rychle schne. Toto je další super vlastnost, kterou na pláži dozajista oceníte.

 

ODOLÁVÁ PÍSKU: Jako další výhodu nemůžeme nezmínit fakt, že díky technice tkaní, má pouze jednu tenkou vrstvu, z které písek jednoduše sesypete.  Do hotelu společně s ručníkem si tedy nepřinesete půlku pláže jako suvenýr.

 

LZE POUŽÍT JAKO: S trochou fantazie můžete ručník jednoduše využít také jako sarong, přehoz přes plavky, když si potřebujete odskočit z pláže do stánku pro něco dobrého k snědku nebo si ho můžete přehodit kolem ramen při chladném letním večeru.

Zpět do obchodu